Райц предлага цялостни решения при изработването на web сайтове, следвайки основните правила и последните тенденции в уеб дизайна и неразривно свързаната с тях оптимизация(SEO).

Когато дадена фирма иска да и бъде изработен web сайт, то на първо място трябва да си отговори на въпроса, до каква степен Интернет е важен за нейния бизнес. Отговаряйки на този въпрос, тя лесно може да отговори и на следващия, а именно, какви средства би отделила за изработката му? Също така е много важно и дали фирмата цели само идентифициращо присъствие в Интернет пространството или изработването на уеб сайта ще работи в полза за развитие на бизнеса й.
Цената за изработката на един уеб сайт се определя от критерии, като сложност на изпълнението, както и творческия и времеви ресурс вложен в изработката му. Това обуславя ценaта, която е индивидуална за всеки отделен случай. Инвестицията вложена в професионално изработен сайт, в тези времена на  високи технологии,  се възвръща многократно.
Много важно, за да не кажем дори основно в един уеб сайт е неговата функционалност. Правилното структуриране (съчетаване) на отделните елементи текст, изображения, графики, менюта и т.н., првят един сайт привлекателен и лек за навигация, като в същото време се поднася разбираемо необходимата информация. Все по-често се прилага графичният дизайн при програмиране на сайтове. От голямо значение е и скоростта на даден сайт,която влияе и на неговата индексация от търсачките. Тежките, тромавите и бавно отварящи се сайтове не се приемат добре от потребителите и влияят негативно не само на потребителското преживяване, а и на самата идексация от търсачките.
Фирменият уеб сайт е Вашата интернет визитка за пред света. Той дава много ясна и точна представа за Вашия бизнес и работи денонощо за Вас.

Изработка на сайт за пластична хирургия
Прочети още...
Какво е нужно за един добър онлайн магазин ?
Прочети още...
Сайт за CEED България
Прочети още...
Urist
Календари за портала на българския юрист „Грамада”
Прочети още...
Сайт на Zeolife
Прочети още...
Сайт с класическа визия и функционалност
Прочети още...
Изработка на сайт за козметика “Ruby Max”
Прочети още...
Хадес-Надежда
Прочети още...
Фирмен сайт „Етропал“
Прочети още...
Сайт за магазин за паркети
Прочети още...
Фирмен сайт на “Малегрия”
Прочети още...
Сайт на адвокатска колегия – advokatite.co
Прочети още...
Сайт за ремонт на автомобили ДаруМоторс
Прочети още...
Сайт за производители на консерви “Пескадо”
Прочети още...
Изработка на сайт тип “OnePage”
Прочети още...
Сайт за козметика “Дорелия Козметикс”
Прочети още...
Сайт “Автосервиз Рубин”
Прочети още...
Изработка на електронен магазин за козметика
Прочети още...
Над 1 година разработка и поддръжка на сайт “ГРАМАДА”
Прочети още...