Рекламна кампания “Възстановете косата си отново”, клиент “Озел Нишанташи” – клиника в Истанбул, период: от 10.10. до 11.10.2021 г.

Рекламни канали: Радио и телевизионна реклама, билбордове, транспортна реклама в софийски автотранспорт и такси реклама.

Частна клиника “Озел Нишанташи“, която се намира в Европейската част на Истанбул, избра РАЙЦ за свой партньор на голяма рекламна кампания в България. Целта на кампанията е популяризиране на търсена процедура, която клиниката предлага с промоционална цена, а именно трансплантиране на коса. Според статистиката при около 85 % от мъжете се появява проблем с косата – оплешивяване в различна степен, оредяване или изтъняване на косата, което е наболял проблем. Затова много хора търсят трайно решение. Именно такова  решение вече предлага медицината чрез присаждането на естествена коса. Близостта на двете държави и достъпната цена на услугата обуславят навлизането на клиниката на българския пазар.

Автобусна реклама на задната страна на автобуси от софийски автотранспорт:

Транспортната реклама си остава една от най-ненатрапчивите и същевременно ефективни реклами. Трафикът на големия град е натоварен и изпълнен с изчаквания по светофари и задръствания, което дава възможност на автобусната реклама да привлече вниманието на останалите шофьори в движението.

Билбордна реклама:

Широка мрежа от билбордна реклама както в градска среда , така и на извънградската пътна мрежа.

Организирахме целия процес – проект, изработване и монтаж. Рекламна агенция РАЙЦ разполага със собствена национална мрежа от билбордове за своята външна реклама. За кампанията на клиниката,  освен собствени билборди , използвахме и съоръженията на наши партьори, с които си сътрудничим ефективно и постигаме гладкост при протичане на рекламните кампании. Това е от изключителна важност, защото когато планираме някоя кампания, тя е за определен период и не трябва да има прекъсваемост.

Билбордната реклама беше позиционирана на централни  кръстовища и булеварди с голям човекопоток и добра видимост в градовете София, Пловдив, Бургас и Варна.

Извънградската външна реклама беше разположена по множество билбордове по магистралите  Хемус и Тракия.

Реклама в таксиметрови компании:

Платформа за градска мобилност с таксита в над 20 града:  Медийна платформа в 19 града: външна реклама, медия с над 4000 екрана, известия на над 300 000 клиенти (в приложението)

 

Радио и телевизионна реклама

Изработихме радиоклип и телевизионен клип, които бяха излъчени в някои от водешите медии в България.

 

Нашият пазар предлага разнообразие от рекламни канали. За популяризирането на медицинска услуга предпочетохме широко популярни медии, тъй като продуктът е дебютен и се нуждае от мащабно представяне.

Рекламна кампания на клиника в Истанбул