Изисква се много смелост и вяра в мечтите, за да създадеш издателство или книжна работилничка, както още го нарича основателката на HMR Logos, Мая Христова. При това в малка България, където вече има стотици издателства, някои от които с космополитни възможности и размери. Но ние от рекламна агенция Райц се впуснахме с голям ентусиазъм в този проект, защото новата книга на българския пазар за нас е от изключително голяма ценност. Убедени сме, че всяка книга си търси своя читател и всеки читател си търси своята книга.

Като за начало създадохме електронния магазин  на издателството:

https://hmrlogos.com/

Подбраните цветове в него са топли, приятни и релаксиращи, за да кореспондират на съдържанието на предлаганите книги. Фокусът в тях е насочен към психологията и себепознанието на човека – една необятна материя, в която винаги има място за нови автори и нови светогледи. Именно това обуслява и бързия успех на издателството. Книгите, които се представят са от съвременни световноизвестни автори, които са нови за българския книжен пазар и будният ум на читателя намира смисъла в тях.  Затова и слоганът на HMR Logos e “ Книгите, които вдъхновяват“.

Онлайн магазинът е изработен на WordPress платформа. Тя позволява след кратко обучение, клиентът с лекота да добавя, премахва, редактира и форматира съдържанието му по всяко време на денонощието. Като функционалност магазинът на издателството е максимално изчистен и опростен, без излишна информация, което позволява на посетителя бързо и лесно да се ориентира в него и да закупи съответната книга.

Освен сайта, създадохме и визията на една от първите книги на издателството –  „Ти можеш да бъдеш слаб“ с автор Мариса Пиър. В нея тя представя своя революционен метод за препрограмиране на мозъка, чрез който да промените чувствата си и асоциациите, които имате, свързани с храната.

https://hmrlogos.com/produkt/ti-mozhesh-da-badesh-slab/

Масовото затлъстяване на хората и прекомерната консумация на вредни храни е световен проблем, който не подминава и България. Затова тази книга набира популярност и е голяма надежда за скритите възможности на човешкия мозък в борбата с килограмите.

Освен любовта към книгите има и още една нишка, която свързва рекламна агенция Райц с издателството.

Защото вярвам, че създаването на книги все още е изкуство.“ казва Мая Христова , създателката на Ейч Ем Ар Логос.

А нашият слоган е  „ Рекламна агенция Райц– изкуството да създаваш реклама!

Така че продължаваме заедно напред към следващия съвместен проект.

Интернет магазин за издателство HMR Logos