Рекламна агенция РАЙЦ изработи коледни кошници за Пенсионно Осигурително Дружество Бъдеще, които фирмата да поднесе като подарък и личен жест на уважение към своите партньори.

Коледната кошница се наложи през годините като изискан междуфирмен подарък, който елегантно допълва дежурните, брандирани рекламни материали като тефтери, календари и химикалки. Подаръчната кошница придава една допълнителна стойност на отношенията между партньорите, не само чрез старанието, което е вложено в нея, но и чрез персонализираната, ръчно надписана фирмена картичка с името на човека, за когото е предназначен подаръка.

Най-важното за такава кошница, според нас, е нейната визия. И качествените продукти естествено, но ако просто се сложат изискани продукти без необходимата украса, със сигурност няма да бъде постигнат празничния ефект на този жест. Убедени сме, че и децата и възрастните се радват на добре опакования подарък – да не забравяме всъщност, че възрастните са пораснали  деца, които също обичат красивите изненади. 🙂 Подарявайки коледна кошница, вие всъщност подарявате една вълшебна емоция на своите клиенти!

Постарахме се да създадем блясък, цветност и празнично настроение при подреждането на продуктите в нея.

Червеният цвят е акцентът, който нашепва „ Коледа е, време е за празнуване!“, а в случая задачата ни беше улеснена, защото цветът съвпада и с корпоративния цвят на нашия клиент. Надяваме се да усмихнем всеки получил такава кошница, защото освен със сладки и солени изкушения, те са заредени с положителна енергия и добри пожелания!

Желаем на всички топли семейни празници, изпълнени с много красота, любов и усмивки!

Бъдете здрави!

Коледната кошница – една вкусна и красива изненада!