Календари изготвени от Райц-2 за 2018 година

За Новата 2018 година рекламна агенция Райц-2 изготви за свойте клиенти много нови и разнообразни календари – работни, настолни и малки календарчета. Много от календарите бяха съчетани с различни рекламни материали – химикалки, картички, запалки, тефтери, тетрадки, чаши и др. което допълва рекламният ефект и създава чудесни впечатления за фирмата. Въпреки натоварените дни преди празниците, екипът на агенцията се справи бързо и отговорно с поставените задачи. Беше създадена специална организация за поемане на извънредните поръчки, за да може всички да получат рекламните си материали навреме.

Календарната кампания на Райц-2 за 2018 година стартира с нови предложения в полза на клиентите и осигури разнообразие от ефектни и иновативни решения. Подготвените рекламни комплекти и подаръци бяха в стил с индивидуалната визия и рекламна цел за всеки отдлелен клиент, а изборът на рекламните материали беше съобразен с най-новите тенденции на пазара. Екипът на Райц-2 винаги се е стремял към постигането на оптимален ефект при реализирането на започнатите проекти. Представянето на идеите на клиентите и постигането на желаната цел е резултат от креативна мисъл и всеотдаен труд.

Райц-2 е търсен партньор при изготвянето на издания от всякакъв тип и за различни цели. Съчетаването на качествена услуга с изгодна цена е в основата на успешното представяне на фирмата на пазара за печатни услуги и в дългогодишното партньорство с някои клиенти.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Kalendari

Календари от Райц-2 за 2018 година