Юбилеен каталог, изготвен от Райц-2 за Мегапорт

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати юбилеен каталог на български и на английски език за Мегапорт. Мегапорт е компания специализирана в производството на полимерни и кополимерни фолиа, опаковки и материали. Компанията притежава пет завода на територията на България, а голяма част от продукцията се изнася в 14 държави от ЕС, Турция, Македония и др. Направените от фирмата инвестиции имат за цел повишаване капацитета и качеството на произвежданите изделия и подобряване ефективността на производството. Мегапорт е с високи критерии за качество и изисквания за отговорност, не само към служителите си, но и към всички бизнес партньори и доставчици.

За 25-та си годишнина от фирмата са избрали да представят своята продукция чрез юбилеен каталог от 20 страници. В него са включени както разнообразните продукти предлагани от компанията, така и машините за тяхното производство. Представени са високите екологични стандарти и отговорност за опазване на околната среда. Усилията на Мегапорт са насочени към затваряне на технологичния цикъл и 100% оползвотворяване на произвежданите опаковки. Кориците на каталога са доста ефектни, особено с използвания частичен UV лак за началната страница. На последната страница е представена карта на България с разположението на заводите и офисите на компанията и с подробни данни за контакт. Цялостната визия на каталога е доста ефектна и представя фирмата по най-добрия начин, утвърждавайки Мегапорт като една от водещите компании в производството на индустриални фолиа, терморъкави и термочохли за палети, специализирани торби и пликове за куриери и електронна търговия, пакетиране и др.

Рекламна агенция Райц-2 предлага цялостни решения в печатната реклама, а  професионалистите от агенцията могат да предложат варианти за дизайн в съответствие с поставената цел. Райц-2 е с дългогодишен опит в изработката на фирмени каталози, рекламни брошури и дипляни, годишници, списания, вестници и др.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Мегапорт

 

Юбилеен каталог за Мегапорт