Брандиране на офис на бул. „Дондуков” на компанията за бързи кредити CrediHelp от Рекламна агенция Райц-2  

Рекламна агенция Райц-2 брандира офис на компанията за бързи кредити CrediHelp. CrediHelp е небанкова финансова институция, предоставяща бързи парични заеми. Компанията има разрешително от БНБ като финансова институция. CrediHelp предлага гъвкави и адаптивни опции за отпускане на бърз кредит и контакт с клиентите.

За офиса на бул. „Дондуков” е подготвено PVC фолио с висококачествен печат. Предната витрина е с размер 3/2,70 м. с врата, а двете странични са с размер 3,40/2,30 м. Подготвен е специален дизайн с преобладаващ оранжев цвят от рекламната визия на фирмата. Белите надписи върху оранжевия фон, представящи информация за предлаганите услуги, се открояват и привличат вниманието. По този начин всеки клиент, ползващ услугите на компанията, може лесно и бързо да се ориентира и намери необходимото обслужване. Основната част на стъклената витрина отпред и едната отстрани са брандирани с  пясъкоструйно фолио на ленти, които са по-обемни в долната част и по-тънки в горната. Създава се ефект на постепенно матиране на стъклото, като по този начин се ограничава видимостта отвън, без да се затъмнява помещението. Дограмата също е облепена с фолио, което обновява и допълва общата визия на помещението.

Райц-2 предлага брандиране на офиси, магазини, външни и вътрешни помещения. Агенцията предлага висококачествен широкоформатен печат върху различни видове винил за изготвяне на рекламни пана и рекламни конструкции. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат цялостен проект за визия на Вашия офис, магазин или работно помещение.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

CrediHelp

Брандиране на офис на компанията за бързи кредити CrediHelp