Календари и тефтери от Райц-2 за Стреза  ЕООД

Рекламна агенция Райц-2 изготви за фирмата Стреза ЕООД работни календари, настолни календари тип пирамида и тефтери.  Фирма Стреза предлага строителство на жилищни и обществени сгради, довършителни работи, реставрации на фасади, обновяване на сгради и ремонтни дейности. Специализирана е и в прилагането на мерки за повишаване на енергийната ефективност и саниране на сгради.  Фирмата разполага със собствен цех за изработка на дизайнерски мебели по поръчка и цех за производство на метални конструкции и изделия от метал.

За Новата 2018 година от Стреза са избрали за рекламни подаръци работни календари, настолни календари тип пирамида и тефтери. Подготвена е стилна визия със специално подбрани цветове на календарите и тефтерите. Съчетанието на рекламните материали и техният подбор е в съответствие с желанието на клиента и успешното представяне на фирмата. Подаръците са полезни и ефектни, което оставя чудесни и запомнящи се впечатления. Тефтерите са красиви и практични с луксозни корици с мека вложка, тяло от 352 стр. с карта на България и Европа и 16 стр. полезна информация. Обикновено тефтерите имат висок рекламен ефект и същевременно са един от най-желаните рекламни подаръци.

Рекламна агенция Райц-2 предлага богат избор на подаръци и сувенири. Експертите от агенцията ще Ви помогнат да изберете най-подходящите рекламни материали за Вашия бизнес, включително възможностите за брандиране върху тях.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Tefteri

Календари и тефтери за 2018 година за Стреза ЕООД