Визитки за езикова школа „Фаворит”, изготвени от Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати визитки за езикова школа „Фаворит”. Школата предлага езиково обучение по западни, източни, романски, балкански и други езици, включително български език за чужденци. Освен езиково обучение школата предлага подготовка за матури и кандидатстудентски изпити.

Визитката е в класически стил, двустранен пълноцветен печат. От едната страна е представена информация за провежданите курсове и обучения, а на другата данни за контакт. Цветното лого се откроява върху белия фон. Надписите са в тъмно синьо в съответствие с цвета на името на фирмата. Визитките са удобни, както при представяне, така и за оставяне на определени места за реклама на езиковия център.

Рекламна агенция Райц-2 предлага работещи идеи за атрактивна реклама на Вашия бизнес. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат дизайн, предпечатна подготовка и подходащи материали за Вашата реклама. Агенцията предлага изготвянето на печатни материали, външна реклама и богат избор на рекламни сувенири с които да допълните цялостното представяне на Вашата фирма.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

ezikova shkola

Визитки за езикова школа „Фаворит”