Декори от видеоиграта Minecraft подготвени от Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 подготви красиви фигури от стадур с изображения на герой от известната видеоигра Minecraft. Майнкрафт е игра свързана със създаването на постройки от различни по вид блокчета в триизмерен свят. Кубчетата са от различни материали – пръст, камък, руда, дърво. Играчът има свободата да избира как да играе, като основните му цели са да оцелее след атаките на чудовища и да си построи подслон. Видеоиграта е с три режима по избор – режим на оцеляване, творчески режим и екстремен режим. Играчът трябва да защитава себе си и постройките си от различни чудовища, като същевременно може да се сдобие с нови продукти.

Фигурите от видеоиграта са изготвени за детско парти по случай рожден ден. Те са с размери около 58/110 см. Материалът стадур е олекотена PVC плоскост с дебелина 5 мм, което го прави изключително удобен за мероприятия с деца. Изображението на фигурите е сполучливо и създава впечатление за 3D ефект. Подготвената изненада за децата е оригинална и ще остави незабравими спомени. Самите фигури са леки, имат собствени стойки и лесно могат да бъдат премествани.

Рекламна агенция Райц-2 предлага оригинални решения за тематични партита и празнични украси. Агенцията предлага брандиране на помещения във връзка с провеждането на конференции и бизнес мероприятия. Професионалистите от Райц-2 могат да предложат варианти за дизайн в съответствие с поставената цел, както и цялостни решения в печатната реклама.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Minecraft

Декори от видеоиграта Minecraft