Райц-2 започна партньорство с Рилския манастир.  Гордеем се, че помагаме за разкриването на историята на един от най-емблематичните обекти в духовната и политическа история на България.

Задача

Изготвяне на карти

Задачата ни беше първо да пресъздадем карти на няколко обекта от землището на Рилския манастир във високачествен формат. Трудността  беше работата със стар формат карти в ниска резолюция. Нашите опитни дизайнери намериха решение на проблемите, свързани с резолюцията. След това подготвихме файловете за печат и предпечат. Накрая екип от Външна Реклама монтира фолиото, на което беше напечатано изображението на картите върху плексигласови повърхности.

pOK

Създаване на маркировачни знаци

От ключово значение е и да осигурим ясно обозначаване на Поклоническия път от Рилския манастир до гроба на св. Йоан Рилски.

Създадохме маркировачни знаци, които обозначават всеки един от обектите по Поклоническия път, за да осигурим качествено изживяване на всеки посетител на Рилския Манастир. Използването на обозначаващи знаци прави прави изживяването по Поклоническия път от Рилския манастир до гроба на св. Йоан Рилски образователно за всеки един от посетителите.

Услуги по време на работата с Рилския манастир.

Услугите, които осигурихме в тази първа поръчка от Рилския манастир, са:

  • Дизайн, производство и монтаж на обозначителни знаци за обект от изключително значение за историята на България
  • Изготвяне на карти на целия обект и принтирането им.

 

Разкриване на историята на Рилския Манастир с качествена реклама