Време е за промяна! Централна Ветеринарна Клиника реши да ребрандира своята търговска верига от магазини Petify. Изменихме външния вид на 9 магазина на Централна Ветеринарна Клиника в страната!

Задача: ребрандиране на търговска верига от магазини

Нашият дългогодишен клиент Централна Ветеринарна Клинка ни възложи отговорната задача за ребрандиране на магазините на веригата Petify из страната. Осигурихме качествена външна реклама за 9 магазина на Централна Ветеринарна Клиника. За целта РАЙЦ-2 произведе рекламни материали и ги монтира в партньорство с монтажна група от Външна Реклама. 

Използване на перфофолио за брандинране на витрини на Централна Ветеринарна Клиника
Използване на перфофолио за брандинране на витрини на Централна Ветеринарна Клиника

Рекламни материали, нужни за ребрандиране на търговска верига от магазини

В производството на материалите бяха въвлечени три от нашите шест  машини за производство на рекламни материали. Материалите, използвани за цялостното ребрандинрне, са перфофолио, което се използва за брандиране на витрини. Перфофолиото придава автентичен облик на витрините на даден обект с визията, която искате да демонстрира Вашият магазин, като същевременно позволява на дневната светлина да осветява магазина. Перфофолиото съответно осигурява комфорт на клиентите Ви и на служителите Ви, които прекарват значителна част от своя ден в усърдно обслужване на нуждите на обекта и бизнеса Ви. Комбинацията от дневно осветление и цялостно облепване на витрините с перфофолио позволява също така на служителите да виждат какво става на улицата, да забележат потенциален клиент или потенциална опасност за вашата витрина. Хората от улицата същевременно трудно виждат какво правят служителите Ви, което допринася за допълнителен комфорт на работното място.

Еталбонд, облепен с ПВЦ фолио
При този монтаж екипът от Външна Реклама е монтирал еталбнонд конструкция, която в последствие е облепена с ПВЦ фолио, принтирано на нашата машина за широкоформатен печат.

Използването на еталбонд за изготвяне на рекламни табели или цели витрини е дългосрочно решение за визията на магазините на Централна Ветеринарна Клиника. Еталбондът е материал, който осигурява дълголетието на една рекламна визия без ясно видима амортизация. Излагането на въшните атмосферни условия амортизират ПВЦ фолиото, заради което то беше ламинирано на нашия фирмен ламинатор преди да бъде монтирано.

Ламинатът е другият рекламен материал, задължителен за брандиране на търговски обект. Без ламиниране на рекламните обекти е невъзможно визията да бъде запазена във времето.

Резултати: нов външен облик на цялата верига

Магазините на Централна Ветеринарна Клиника Ви очакват, за да се погрижат за Вас и вашите любимци.

Три витрини на магазин. Витрините са облепени изцяло с перфофолио.
Един от цялостно обновените магазини на веригата в София
Един от цялостно обновените магазини на Централна Ветеринарна Клиник
Един от цялостно обновените магазини Petify
Ребрандиране на верига от магазини на Централна Ветеринарна Клиника