Представяме ви един изпълнен проект за външна реклама на бижутерски магазин. Рекламните табели са изработени от еталбонд, а желаният дизайн е  отпечатан върху PVC  фолио, с което са покрити табелите. Еталбондът е изключително предпочитан материал за външна  реклама, поради своята твърдост и устойчивост на атмосферните условия, дори и при много големи разлики в температурата – неговата термоустойчивост е от -50 оС  до + 70 оС .  По своята същност еталбондът представлява алуминиев композитен панел с пълнеж от полиетилен  или казано на по-разбираем език  –  панел тип сандвич, съставен от полиетилен между алуминиеви листове. Освен, че се отличава със своята  здравина, еталбондът  е и много лек материал, което улеснява монтажа на рекламните табели на по-високи сгради и конструкции.

etalbond

В ценово отношение еталбондът е по-скъп от  другите широкоизползвани рекламни табели изработвани от винил и коматекс (вид пластмаса), но ако клиентът може да си го позволи, понякога е по-добре да направи тази инвестиция за външнa реклама,  защото получава качествена визия, почти неподвластна на времето. Това го казваме с уточнението, че рекламните табели от еталбонд са подходящи за бизнеси, на които не предстои скорошна смяна на визията. Какъвто е и примерът с нашия клиент с бижутерийния магазин.  Естествено, че за кампанийна или временна външна реклама винилът е по-подходящ като по-евтин материал, лесен за монтаж и демонтаж.

Специалистите от  рекламна агенция РАЙЦ имат опитен поглед над различните материали за външна реклама и ще ви предложат варианти за да получите желания резултат спрямо предвидения бюджет. Само поискайте оферта! 🙂

А за ценителите на прекрасни, ръчно изработени, уникални бижута ви даваме адреса на Бижутерията – ул. Акад. Никола Обрешков 2Б ( пряка зад бившия хотел Плиска)

Рекламна агенция РАЙЦ – изкуството да правиш реклама.

Външна реклама от еталбонд – здраво и красиво!