Запознайте се реализиран проект от рекламна агенция РАЙЦ за цялостно рекламно обслужване  на фирма за почистване Perfectly Clean – https://perfectlycleanbg.com/za-nas/

Компанията е с широко поле на действие (т.е на чистене)  на всякакви домакински, професионални, развлекателни и индустриални площи, терени, повърхности и техника.

Създадохме логото на фирмата и изработихме рекламни визии за печатни материали – визитки, флаери и годишни календари.  Относно външната реклама, ни възложиха дизайн и брандиране на фирмените им автомобили. В допълнение направихме и рекламен клип, предназначен за телевизионна и интернет реклама.

Логото:

 

Рекламни флаери, представящи услугите на компанията:

Рекламни визитки:

Рекламен календар:

Сувенирна реклама:

Рекламен клип:

 

Брандиране на фирмени автомобили:

 

Слоганът, който компанията са си избрали „ТЪРКАТиМЪРКАТ“ от една страна е запомнящ се и всеки може лесно  да ги открие в интернет пространството чрез него, а от друга страна кореспондира с изцяло закачливия тон в описанието на услугите на компанията. Ето какво са написали за себе си в техния сайт:

„Не се шегуваме. Чистим дори големи мазила. Независимо какво ви е причинил последният наемател, Пърфектли Клийн България връща времето назад до преди щетата. Дори да е тотална.“

Радваме се когато работим с клиенти като Perfectly Clean, които се забавляват, докато изпълняват ежедневните си задължения. Така, освен безупречната чистота, която оставят след себе си, носят и един допълнителен положителен заряд на хората около тях и ги карат да се усмихнат. А това вече е наистина добре свършена работа.

Рекламна агенция Райц – изкуството да създаваш реклама.

Цялостно рекламно обслужване на Perfectly Clean