Рекламна агенция РАЙЦ брандира витрините на Зоомагазин в София.

Дизайнерският ни екип създаде визията, а монтажистите я превърнаха в реалност, която да разкраси иначе скучната, алуминиева, бяла конструкция на търговския обект. Използвано е перфо фолио, което като материал за външна реклама позволява да се отпечатват качествени цветове, залепва здраво за стъклени повърхности и определено стои елегантно върху витрините.

Перфо фолиото представлява PVC фолио на множество  малки дупчици и независимо, че визуално покрива голяма площ отвън, всъщност пропуска достатъчно дневна светлина, за да е приятен престоят на служителите и посетителите в магазина. От друга страна перфо фолиото осигурява идеална видимост отвътре-навън и пада като дискретна цветна завеса отвън-навътре, която е особено желана в ярките слънчеви дни, защото играе ролята и на слънцезащитна щора.

Процесът на изработка на рекламата преминава през одобрението от клиента на визуализиран дизайн върху  реална снимка на търговския обект. По този начин се придобива ясна представа как ще изглежда в завършен вид брандирането на витрините.

Проект:

Реалност:

Акцентът в брандирането е марката Applaws  – висок клас храни за кучета и котки, която се предлага в търговския обект. Марката набира популярност сред хората с домашни любимци, защото  храните  съдържат само естествени съставки.  Визията на магазина е закачливо приветлива и сякаш казва „добре дошли“ на всички стопани.

Рекламна агенция РАЙЦ е готова да визуализира и реализира всички Ваши идеи,  така че да останете доволни и отново да ни потърсите или препоръчате. Залагаме на бързина, професионализъм и качество на използваните материали, за да се  получи атрактивна и дълготрайна реклама.

Витрината е лицето на Вашия бизнес. Използвайте я, за да създадете рекламно послание. Може да е брандирана дискретно елегантно, а защо не и смело, дръзко и  нестандартно, или просто информативно. Това си е Вашата витрина и вие сте шефът, който решава какво да сложи на нея! Важното е да комуникира с хората на улицата, каквато е целта на рекламата.

Брандиране на витрини на Зоомагазин