Ivette Bianchi
Изготвени и монтирани светещи букви за новооткрития магазин на бранда Ivette Bianchi

Правим от визия реалност. Първият магазин на бранда Ivette Bianchi e факт с ефект от рекламни светещи букви. Райц-2 помогна на младия фешън дизайнер Ивет Апостолова да се доближи до мечтите си с брандирането на първия търговски обект от веригата Ivette Bianchi.

Ivette Bianchi

Брандът Ivette Bianchi започва с увлечението на младата дизайнерка Ивет Апостолова да прави хората по-красиви. Ивет е популярен инфлуенсър в социалните медии, като нейното присъствие в Тик Ток е значимо и може да се характеризира с разкриването на красивите моменти от живота и красотата на хората. Например най-харесваното и най-гледаното й видео е от пътешествие на гръцки остров, където хората се забавляват и танцуват.

Съответно е напълно разбираемо как от Тик Ток разкриването на красотата на хората стига до първото събитие на младия дизайнер по време на   Sofia Fashion Week на 28.09.2023 в София, България. Там дизайнерът дебютира с красивото си дамско облекло, подходящо за официални случаи като сватби и абитуриентски балове.

 

https://www.tiktok.com/@ivettle_bianchi/video/7283086786266500384?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7290895597023626785

 

От ателие до първи търговски обект.

Дни по-късно брандът на Ivette Bianchi набира сили с първото си търговско представителство в София, България. Новият магазин на бранда разполага с реклама от светещи обемни букви, изготвена от партньорите ни от Обемни Букви и монтирано от професионалистите на Външна Реклама.

Изготвяне на светещи букви

Буквите са вътрешно осветени. Всяка една от страните е по 8 см и осветяват лицето на буквите. Самите букви са оцветени в бяло сивеещ цвят. По този начин се получава по-добър триизмерен и рекламен ефект. Рекламата е дълга 4 метра и висока 0.60 см.

Можете да посетите шоурума на Ivette Bianchi на булевард “Васил Левски” 69 в град София, за да подкрепите изтънчените кройки на младия дизайнер. От Райц пожелаваме успех в творенето и се надяваме Ивет да продължи да прави хората по-красиви.

Светещи обемни букви за магазин на Ivette Bianchi