Екипът на РАЙЦ-2 ООД заедно с монтажна група от Външна Реклама произведе и  монтира рекламни материали за новата бръснарница на нашия клиент Салим.

Нашият клиент Салим е арабин от Ирак, който вижда бизнес възможност в бръснарството в България. Той сбъдва мечтата си да отвори собствена бръснарница с помощта на нашите услуги. За брандирането на бръснарницата на Салим РАЙЦ-2 ООД използва пет от своите машини за производство на рекламни продукти. За монтажа екипът от Външна реклама положи своя труд, основан на години работа при монтаж на рекламни съоръжения.

Salim Barber Shop е вече цялостен бранд благодарение на качествените материали за производство на рекламни продукти от РАЙЦ-2.

 

Материали за производство на рекламния обект

За красивия гланцов блясък използвахме Micro Azul фолио, принтирано с висока резолюция. Това фолио осигурява дълготрайност на цветовете, издръжливост на светлина. За облепване с надписи и създаване на красива идентичност използвахме също така рязано фолио на плотер. По време на дизайна и създаването на визиите нашите дизайнери работеха със Салим и внимателно изслушваха неговите изисквания за визиите и включваха неговите предложения. Така например при облепването на дограмите на стъклата използвахме рязано фолио за облепване с емблематичните цветове на бръснарския занаят.

Брандинг на бръснарница в София