Рекламна агенция Райц-2 подготви дизайна и дигиталния печат на три вида Меню за х-л „ЕЛА” : Меню Лоби Бар, Ресторант Меню и Винена листа с атрактивна и привлекателна визия, отговаряща на китния и живописен курорт Боровец, в който е разположен хотел ”ЕЛА”.

Този вид, продукт се отпечатва в малки тиражи, затова е избран Дигиталния и пълноцветен печат на хартия 300гр. хром с мат, ламинат покритие. Това допринесе за пълното изящество на облика на Менютата. Цветовете са в тонове и нюанси доближаващи се до природата в планината” светло бежoво и кафяво ”.

Те са във формат А4, някой от тях са захванати с телчета, състоящи се от по две страници, други от тях са перфорирани на 4 места, за по- удобно захващане в Еко кожена папка с клипс от 5 страници.

Рекламна агенция Райц-2 се отнася с внимание към детайла и коректното изпълнение на всеки един проект по дизайна и пред печата по съответното задание на клиента.  За отпечатването на Меню, покани, дизайнерски етикети, грамоти и др. за предпочитане е Дигиталния печат.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Рекламна агенция РАЙЦ-2 изготви три вида Меню, за х-л „ЕЛА” Боровец