Рекламна агенция РАЙЦ-2 изготви рекламни материали за Hitachi. Идентичността на марката Hitachi е проста концепция, предназначена да споделя нейната мисия, ценности и визия.
През цялата 100-годишна история. Мисията им е да “допринасяме за обществото чрез разработването на изключителни оригинални технологии и продукти”. Стремейки се да постигнат  това, марката прегръща ценностите на Основния дух на Hitachi: хармония, искреност и проницателен дух. Кодексите за поведение на групата Hitachi се състоят от правила и принципи, предназначени да подпомагат  служителите при вземането на решения и предприемането на действия в съответствие с  идентичността на групата Hitachi.

За представянето си Hitachi избра изготвянето на пред печат  на рекламни листовки и винил на X банер стойка.

Винилът е отпечатан на висококачествен промазан материал на висока резолюция с размери 80×180 см –  [XB 080180] . Визията е с новата рекламна концепция на марката Hitachi и дава информация за възможностите за отопление и охлаждане с климатиците на Hitachi ”– Японска надежност до -25°C”. Предпечата е подготвен от нашите  дизайнери, професионалисти в своята област. Ефективната X банер рекламна стойка, е чудесно решение за всякакъв вид презентации, изложения и др. Лесна за монтиране и смяна на визиите, която се окачва с 4 бр. капси в 4-те ъгъла на паното. Удобната самостоятелна опаковка, позволява лесното и пренасяне и съхранение.

Листовката, е ефективен маркетингов подход за достигане до аудиторията и предаване на широк спектър от информация, за продуктът рекламиран от  Hitachi. Климатик, Стенен тип – „Уникална инверторна технология, позволяваща висока ефективност на работа в екстремни температури до -25°C”. На снимката показана на гланцираната листовка, е упоменато предимството на продуктът.  Климатик Hitachi ”Когато избирате Hitachi получавате повече : -Икономии с енергиен клас А++ ;  -Мощност ; -Топлина в екстремни температури”. Хартията е, 200гр. мат с размери 21х30см.

Рекламна агенция Райц-2 предлага работещи идеи за атрактивна реклама на Вашия бизнес.

Агенцията предлага изготвянето на печатни материали, външна реклама и богат избор на рекламни сувенири с които да допълните цялостното представяне на Вашата фирма.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Рекламни листовки и винил на X банер стойка за дилър на HITACHI ” ACTON”