Рекламни листовки, изготвени от Райц-2 за SZ Fighters

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечата рекламни листовки за SZ Fighters – онлайн магазин за висококачествени спортни стоки и хранителни добавки. SZ Fighters е продуктова линия специализирана за всякакви видове аксесоари за различни видове спортове, фитнес, бокс, карате, борба. В онлайн магазина може да бъде намерена полезна информация за всичко свързано със спортните храни и добавки, как да се избере подходящия продукт, както и готови фитнес планове. Публикуват се статии с полезно съдържание от света на спорта, видеоуроци и продуктови представяния. Може да бъдат задавани въпроси и да се правят коментари.

Рекламните листовки са двустранен пълноцветен дигитален печат, върху хартия 150 гр. мат. Дизайнът представя спортната насоченост на предлаганите продукти. От едната страна в горния ляв ъгъл е сложено атрактивното лого на SZ Fighters. Надписите са в бяло и червено върху черен фон. Представена е необходимата информация за рекламираните продукти, както и данните за контакт. Листовките са атрактивни и привличат вниманието върху едни от най-търсените стоки. Печатна реклама на онлайн магазин е успешно решение за достигане на тези клиенти, които не са толкова активни в интернет пространството. От екипа на Рекламна агенция Райц-2 могат да предложат оригинални идеи за Вашата реклама, както и подходящи варианти за достигане на поставените цели. Експертите от агенцията могат да предложат цялостно планиране с изготвяне на оригинален дизайн.

Рекламна агенция Райц-2 предлага висококачествен офсетов и дигитален печат. Агенцията предлага също разнообразни рекламни материали и сувенири за всякакви фирмени събития и рекламни кампании.  Индивидуалният подход и професионалното отношение гарантират успешен резултат.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Рекламни листовки за SZ Fighters – продуктова линия за спортни стоки