Мобилна изложба на открито в Самоков във връзка с проект за културната идентичност на града

Рекламна агенция Райц-2 подготви и реализира мобилна изложба на открито в гр. Самоков. Изложбата е по проект „Културната идентичност на Самоков в духа на културното многообразие на единна Европа”. Основната цел на проекта е чрез мобилна изложба на открито да се създадат условия за представяне на културната идентичност на града и същевременно да се даде възможност за повишаване на информираността на местната общност и гостите на региона относно значението и ролята на ЕС. Експозицията е открита по случай Деня на Европа и е свързана с председателството на България на Съвета на Европа като част от многобройните инициативи по този повод през годината.

Мобилната изложба включва осем двустранни осветени информационни табла, поставени в центъра на Самоков до края на председателството на България. Таблата са с метална конструкция размер 2,20/2 м., с водоустойчив шперплат върху който са поставени постерите от PVC фолио с печат висока резолюция. Представени са културно историческите забележителности, снимки от чествания и обичай и фотографии от културни мероприятия. Всяко табло е с различен цвят за фон, което създава ефектен колорит. Освен подвижните платна към изложбата е разпечатена информационна брошура, даваща необходимата информация за проекта и неговото изпълнение.

Рекламна агенция Райц-2 е с дългогодишен опит в сферата на външната реклама. Агенцията може да подготви ефектно представяне по време на всякакви мероприятия и инициативи. Професионалистите от агенцията могат да предложат варианти за реклама в съответствие с поставената цел и съобразени с всеки бюджет. Индивидуалният подход и многогодишен опит гарантират успешен резултат и създаването на оригинални рекламни решения.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Evropa

Мобилна изложба на открито, подготвена от Райц-2 в Самоков