Рекламна компания РАЙЦ-2, отпечата рекламни каталози, изтъкващи предимствата, приложението  и ефекта на иновативната перфорирана гипсова плоскост от зеолит на Knauf “Cleaneo Akustik-Чист по природа”. Запазената марка Кнауф стои върху изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите. Продукцията на Knauf е с качество на световно ниво, което предполага сериозен ангажимент, както към представянето на продуктите, така и към запознаването на клиентите с техните качества и предимства.

Първи каталог  –  Представя, гипсовата перфорирана плоскост „ Cleaneo Akustik, основната съставна единица на този „ Чист по природа продукт със ЗЕОЛИТ в ядрото”. Посочени са и предимствата на тази патентована гипсова плоскот, която пречиства въздуха; допринася за съвършената акустика и е идеалният избор на дизайн. В този каталог е разположен богат снимков материал, за по-нагледно представяне на продукта. Описва се ефекта, приложението и обектите, където е използвана гипсовата перфорирана плоскост „ Cleaneo Akustik”.

Втори каталог – е, „Кнауф в жилищното строителство-какво получавате?”. Представя, добрите идеи с „Knauf Cleaneo” в жилищното строителство и многообразието от приложение.

Трети каталог  – е „D12 Knauf Cleaneo Акустични тавани”, представящ  видовете и параметрите за различните конструкции :

„D127 – Knauf Cleaneo Акустичен дизайнерски таван”;

„D124– Knauf Cleaneo Акустичен огнезащитен таван”

„D123– Knauf Cleaneo Акустичен дизайнерски таван под Knauf Окачен таван(таван под таван)”.

Избрахме за каталозите хартия , 150гр. мат, със зададени еднакви параметри 29,5х21см. Съдържанието на всеки един от каталозите е различно.  При размера на отпечатване на тази поръчка, се избра офсетов печат. За единият от каталозите са отпечатани по 24 страници, а за другите два, по 28 страници, които са захванати с две телчета с ушички, за по-удобното и по-лесното им закрепване в папка.

Нашите специалисти от Реклaмна агенция РАЙЦ-2, работят усърдно по изготвянето на предпечата,  по заданието на проектите. Целим прагматичност и постигане на високи резултати в областта на офсетовия, а и дигиталния печат.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Информационни каталози за иновативна перфорирана гипсова плоскост от зеолит за Knauf “Cleaneo Akustik”.