РА РАЙЦ-2, изготви предпечата и отпечата рекламна дипляна за „Кръстева – Филм продукция” ЕООД. Тя е своеобразно информационно средство за популяризиране на продуктите или услугите на фирмата. Този вид рекламни материали са предназначени да се съхраняват като документи за справка, така че те обикновено са отпечатани с повече информация.

Брошурите могат да бъдат в много и различни размери и дизайн, най-често са с двойно или тройно прегъване /биговане/. По този начин се получават няколко раздела чрез които се предава информацията.

Дипляната на „Кръстева – Филм продукция“ ЕООД е отпечатана с дигитален печат в ограничен тираж, на матова 150-грамова хартия, с двустранен мат-ламинат, който й придава по-изтънчен, естетически издържан, луксозен вид, както и здравина и издръжливост на влага, огъване и други атмосферни влияния.
Брошурата дава информация за услугите, които предлага фирмата, а именно:

  1. Отдаване под наем на специализирана осветителна техника, която се използва при заснемане на различни видове реклама, или филми.
    Представени са няколко типа осветления като:

– Нисковолтово халогенно осветление „Tungsten” включващо единичен халогенен Softlight комплект;

– Метал-халогенно осветление „HMI” с фокусиращ прожектор, глава за смекчаващо осветление, баласт;

– Диодно осветление с комплект LED панел,
фокусиращ прожектор, биоколор с вградена електроника, камера, статив, батерии.

  • Фирмата организира различни събития и предлага професионалисти като режисьор, оператор и осветител, като подсигурява и необходимата специална техника за случая.
    В Частна филмова академия, могат да постъпят хора, желаещи да получат специализирано обучение или допълнителна квалификация.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Изготвена брошура за „Кръстева – Филм продукция” ЕООД