Рекламна агенция РАЙЦ-2 гравира за наш клиент, 200 бр.разноцветни химикалки. По 50 броя от всеки един цвят – зелен, син, червен и жълт. Също така и 200 бр. флаш памет с USB и OTG функция. Материалът е от пластмаса и метал, размерът на артикула: 70х17х8 mm. Печатаемото поле е с площ 25х12 mm.

*Функцията OTG позволява прехвърляне на файлове от телефона към usb устройството.

Лазерно гравиране се постига чрез лазерно отнемане на материал от повърхността на детайла. Полученият отпечатък е практически неизтриваем.

Машината за лазерно гравиране е с работна площ 1200х800мм. Най-масовите материали за гравиране могат да бъдат, неметални и метални плоскости с цветно покритие. В това число може да се причислят материали, като плексигласът, ABS, коркът, стъклото, дървото и кожата. Технологията успешно се използва за гравиране на сувенири; метални рекламни химикалки, запалки, рекламни ключодържатели, визитници, чаши от стъкло, пепелници, календар бележници, тефтери и др.

Красотата на лазерното гравиране няма аналог в богатия арсенал от средства за брандиране на рекламни материали.

Все по-често предпочитан начин да придадете, красив и изтънчен вид на вашите идеи. Креативност и прецизност на детайлите, която не е за пропускане.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама!

Лазерно гравиране на рекламни сувенири