Рекламна агенция РАЙЦ-2 предлага лазерно рязане и гравиране на сувенири от всякакъв вид масови материали.

Лазерното рязане е изключително ефективна технология. Процесът предлага много висока точност, качество на среза и голяма производителност. Предназначена за детайли от неметални плоскости и метални с някакъв вид покритие(лак или прахово боядисани). Работната площ на лазерната машина е с размери от 1200х800мм. Материалите, които масово се използват са плексиглас, ABS, стиропор до 15мм, корк, както и дунапрен до 15мм.

Използва се и за изрязване на шаблони от картон за боядисване, вералит (нечуплив материал за многократна употреба

Лазерно гравиране се постига чрез лазерно отнемане на материал от повърхността на детайла. Полученият отпечатък е практически неизтриваем.

Машината за лазерно гравиране е с работна площ 1200х800мм. Най-масовите материали за гравиране могат да бъдат, неметални и метални плоскости с цветно покритие. В това число може да се причислят материали, като плексигласът, ABS, коркът, стъклото, дървото и кожата. Технологията успешно се използва за гравиране на сувенири; метални рекламни химикалки, запалки, рекламни ключодържатели, визитници, чаши от стъкло, пепелници, календар бележници, тефтери и др.

Красотата на лазерното гравиране няма аналог в богатия арсенал от средства за брандиране на рекламни материали.

Все по-често предпочитан начин да придадете, красив и изтънчен вид на вашите идеи. Креативност и прецизност на детайлите, която не е за пропускане.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама!

Лазерно рязане и гравиране от РАЙЦ-2