Изложбен щанд, изработен и монтиран от Райц-2 на изложението Ваканция / Спа Експо 2018 г.   

Рекламна агенция Райц-2 изработи и монтира щанд на община Самоков и курорта Боровец във връзка с изложението Ваканция / Спа Експо 2018 г. Изложението представя фирми и специалисти от туристическата индустрия. Компаниите избират Ваканция / Спа Експо като платформа, за да покажат своите дестинации, продукти и услуги. На изложението присъстват браншови организации, туроператори, туристически агенции, хотели и курорти, общини, спа и уелнес центрове, фирми предлагащи хотелско, спа и фитнес оборудване, специализирани агенции за еко и селски туризъм, забавления, атракции и спортни клубове.

Щандът на община Самоков и курорта Боровец, като цялостно решение, представя природната красота на общината в съчетание с предлаганите туристически услуги и фестивали. Дизайнът е оригинален, създава впечатление за реалност на представяната картина и разкрива красотата на природата в община Самоков и курорта Боровец. Винилното пано за гръб на щанда е с капси от всички страни и джоб отдолу за изпъване. Щандът е обзаведен с плоскости със задно осветяване, с фолирани повърхности. Дизайнерското решение за представянето на община Самоков по време на изложението, отличава с оригиналност щанда на общината, прави го забележим и запомнящ се. Успешното представяне по време на изложение зависи от внимателно планиране и подготовка. Професионалистите от Райц-2 могат да предложат, допълнят и разработят идейте и вижданията на своите клиенти.

Рекламна агенция Райц-2 е с дългогодишен опит в рекламата на туристически услуги. Успешната реклама в туристическия бранш изисква прецизна работа и влагането на сериозни усилия и средства. Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност при изготвянето на рекламни материали. Агенцията предлага изготвянето на цялостна концепция за визията и целите на изложбени щандове от идеята на клиента до готовия щанд.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Borovets

Изложбен щанд за община Самоков и курорта Боровец на изложението Ваканция/Спа Експо 2018 г.