Изготвяне на рекламни щандове за Ivette Bianchi
Ivette Bianchi щанд на модно изложение, проведено в сградата на Националния музей “Земята и хората”

Стъпките за развитие на моден бизнес са много. Много бизнеси за мода започват маркетинговата си стратегия чрез развитието на дигитално присъствие, наблягайки върху рекламата посредством дигитални канали като Facebook и Google. Дигиталните канали са известни с опцията за сегментирано таргетиране на избрана таргет група. Те са подходящи, както за повишаване на досега на бранда, така и за продажби. При бизнеса с продажба на облекла Физическото присъствие е от ключово значение. За целта бизнеса може да отвори търговски обект, както и да участва в международни изложения като Седмица на модата. Тези събития дават възможност на потенциалните клиенти директно да оценят качеството на продукта, както визуално, така и с допир, че дори и мирис. Качеството на Физическата реклама на модния бранд на живо е основна стъпка за популяризирането и установяването на бизнеса в избран пазар.

Горди сме да вървим заедно с изгряващия моден бранд  Ivette Bianchi в неговото израстване и популяризиране на българския пазар. След като помогнахме при брандирането на първия търговски обект на Ivette Bianchi, участвахме при изготвянето на щандoве за модното изложение, организирано в Националния музей “Земята и хората” през месец януари 2024г.

Задача – изготвяне на щандове за модно изложение

  • При брандирането на първия търговски обект на бранда, ние изготвихме светещи букви, както и надпис за работно време от рязано фолио, плакати и визитки.
  • Задачата ни при модното изложение беше да изготвим щандове за изложението. Имахме отговорността да създадем изящен и изчистен дизайн, който да възприеме брандовата идентичност на Ivette Bianchi.
  • Целта ни беше да създадем среда, която да повлияе ефективно на възприятието на потребителя. Изложенията са част от стратегията на даден бранд да се свърже с крайния потребител и да представи директно идеите и ценностите си.

Осъзнавайки тази отговорност, изготвихме подов ламинат, който може да бъде монтиран на всякаква настилка.Подовият ламинат създаде символичен брандов ореол на рекламния щанд, като директно въведе потребителя в атмосферата на бранда. Изготвихме също така и PVC фолио, напечатано на нашата широкоформатна машина за печат. Самият рекламен щанд като конструцкия беше предоставен на място, като нашите колеги монтажисти, специализиращи се във  външната реклама облепиха както щанда, така и пода и гардеробните помещения.

Изготвяне на щандове за изложение на модния бизнес на Ivette Bianchi