Обемно рекламно фирмено лого от Райц-2 за ЗПТ Трейд ЕООД

Рекламна агенция Райц-2 изработи обемно фирмено лого за ЗПТ Трейд ЕООД. Дружеството е повече от двадесет години на българския и международен пазар на метали. ЗПТ Трейд ЕООД е директен вносител на висококачествена СВ, ГВ и поцинкована ламарина, както и на сортов прокат. Фирмата предлага услугите горещо и електролитно поцинковане, хидротест на тръби и дефектоскопия. Предлаганите продукти са с високо качество и са съобразени с европейските стандарти.

Обемното фирмено лого е 2/3 м. с гръб от еталбонд и 12 сантиметрови алуминиеви страници.  Лицето е от цветен поликарбонат в тъмно син цвят. Логото е с вградено лед осветление.  Лед осветлението е с по-висока енергоефективност и позволява да се спести 80 % от електроенергията, като същевременно предлага широка гама с много размери и цветове при неговото използване. Рекламното лого е внимателно монтирано от екипа на Райц-2 върху специална керамична облицовка. Създадена е представителна външна визия, която да откроява фирмата.

Рекламна агенция Райц-2 предлага изработване по поръчка на различни видове обемни букви за външна реклама, както и доставка чрез куриерски услуги до всяка точка на страната. Експертите от агенцията могат да предложат подходящ вариант и материали за изпълнение, включително проект на визия. Благодарение на модерното оборудване с което разполага, агенцията може да изпълни всеки проект в зависимост от желанието на клиента и поставените цели.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

tabela

Обемно рекламно лого за ЗПТ Трейд ЕООД