Рекламна билборд кампания от Райц-2 за Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски”   

Рекламна агенция Райц-2 подготви и реализира рекламна билборд кампания за Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски” във връзка  със стартиралия прием на ученици от цялата страна. Духовната семинария е със статут на средно общообразователно училище, с програми по всички общообразователни предмети, съгласно нормативните изисквания на МОМН и допълнителна богословска подготовка. Предлаганото обучение дава знания по класически и модерни езици, застъпена е подготовката по история. Възпитаниците на Семинарията получават дипломи за продължаване на образованието си във всички висши учебни заведения в страната и чужбина.

Рекламната кампания се състои в организирането на билборд реклама – от идейния проект, планиране на подходящото позициониране, до изработката и монтажа на отделните билбордове. Използвани са множество билборд позиции на АМ Хемус, път І-1 Монтана – София, І-5 Казанлък – Ст. Загора, ІІ-35 Ловеч – Троян, ІІІ-107 Кочериново – Рила, І-6 преди Казанлък и няколко билборд позиции в София на бул. Европа и околовръстен път Бояна. Подредбата и позиционирането на билбордовете  осигурява широк достъп до разнообразна и многобройна аудитория. Съобразени са подходящите области и населени места, чийто ученици биха имали интерес за кандидатстване в семинарията. Билбордовете са един от най-разпространени варианти за рекламиране с доказан ефект. Ежедневно пътуващите на територията на страната могат да видят рекламата за приема на ученици в Духовната семинария, както и данните за контакт. Дизайнът на билбордовете е съобразен с тематиката на обучението, без излишни подробности, като основната информация е ясно забележима. От лявата страна е представен храмът на семинарията – „Св. Йоан Рилски“, който е изграден през 1903 г.

Рекламна агенция Райц-2 е с многогодишен опит във външната реклама и разполага със собствена национална мрежа от билбордове, което позволява внимателното планиране и избор на подходящите места за една ефективна рекламна кампания. В съвременното забързано ежедневие, получаването на информация дори по време на пътуване може да бъде от значение. Точно поради тази причина билборд рекламата е незаменимо и изпитано средство. Дизайнерският екип на Райц-2 може да предложи подходящ проект, съобразен с целите на клиента и отговарящ на спецификите на проектите за билбордове.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Seminariya

Рекламна билборд кампания за Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски”