Дизайнерски етикети за вино, изработени от Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати етикети за вино с оригинален дизайн, изготвен от графичните дизайнери на агенцията. Етикетите са с размер 8,8/11,5 см. и 7/10 см. и са отпечатени на стикери с рязан гръб. Това позволява те да бъде поставяни ръчно и лесно. Могат да бъдат изработвани в малък тираж на дигитална машина. Предлага се и пълноцветен офсетов печат за по-големи тиражи на офсетова машина. Етикетите са със стилен дизайн, пълноцветен печат с акцент в тъмно червено и жълто. Виното, за което са отпечатени е домашно, произведено и бутилирано в гр. Поморие. Поморийският регион се слави с производството на хубави натурални вина. Илюстрацията на стара къща на етикета оставя впечатление за стари традиций в съчетание с прекрасна природа и натурални продукти. Представени са основните качества на виното – домашно производство, без никаква химия.

Дизайнерските етикети са прекрасен подарък и приятна изненада за всеки повод. Рекламните дизайнери на агенцията могат да разработят атрактивна визия в зависимост от желанията на клиентите, която да донесе настроение и незабравими емоции.

Рекламна агенция Райц-2 предлага офсетов печат с професионално качество. Агенцията разполага със собствена печатна база с възможност за поемане на повече и по-обемни поръчки. За екипа от Райц-2 е важно да предостави на клиентите възможност за цялостни решения в печатната реклама с високо качество на оптимална цена.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Vino

Дизайнерски етикети за вино, произведено и бутилирано в гр. Поморие