Рекламна агенция РАЙЦ изработи сайт представящ услугите в областта на пластичната и естетична хирургия, предлагани от екипа на  д-р Желев. Неговото име е с изградена репутация на един от водещите лекари в страната с над 30 годишен опит с областта на пластичната хирургия.

Сайтът https://www.drjelev.com/ е изработен на WordPress платформа и цели да запознае интересуващите се с предлаганите възможности в тази област, новостите и тенденциите в естетичната и пластичната хирургия, както и да представи нагледно снимков материал на извършени реални корекции на пациентки.

Естетичната хирургия и “anti-age” процедурите набират все по-голяма популярност, тъй като външната проява на корекцията се отразява на психиката и самочувствието на жената, а те са в основата на доброто здраве. Съвременната медицина е разработила мощни оръжия като ботулиновият токсин, хиалуроновите филъри и  лифтингът в борбата срещу времето и стареенето на кожата. Всички те се предлагат от д-р Желев, като неизменна част от мисията му да се подобри външният вид когато и където има нужда.

Доверието е в основата на успеха на клиниката. Доверието между лекар и пациент и вярата, че крайният резулат, да бъде желан и безопасен за здравето.

Ето и част от интервюто с доктор Желев, което може да прочетете на сайта: https://www.drjelev.com/za-nas/:

– Как се преценява най-подходящият размер за увеличаване на бюста на конкретна пациентка?
– Важен е балансът между това, което жената си представя, и това, което наистина е възможно и безопасно при нейната анатомия. Понякога идват пациентки и казват „Искам бюстът ми да е като на тази актриса“ например. Това невинаги е възможно, каквито и корекции да нанесе хирургът.

Случвало ли Ви се е да отказвате на пациентки?
– Разбира се, макар че най-често успявам да ги убедя, след като им обясня внимателно аргументите си. Непрофесионално би било да им угодя, без да се съобразя със стандартите за качество и безопасност в моята работа. Има естетични и професионални граници, които не бива да се прекрачват.

Освен сайта, рекламната агенция периодично подготвя и снимков материал за Facebook страницата на клиниката. Facebook си остава един от най-популярните и леснодостъпни канали за директна комуникация с клиентите.

Клиниката се намира в град Пловдив.

Изработка на сайт за пластична хирургия