Рекламни материали, изготвени от Райц-2 за община Самоков

Рекламна агенция Райц-2 изготви рекламни материали за община Самоков. През последните години община Самоков реализира редица проекти за благоустрояването на града и превръщането му в модерен туристически център. Богатата история на града и културно-историческите паметници допринасят за разнообразявене и разширяване на предлаганите туристически услуги. Самоков е популярна дестинация и представянето на града пред туристите е от особено значение. Създаването на имидж на търсена туристическа дестинация е свързано с реализирането на редица дейности и мероприятия, обновяващи облика на града.

От общината са избрали за рекламни материали работни календари в два варианта, рекламни химикалки и тетрадка-календар. Календарите са в свежи цветове с красиви снимки и изображения от град Самоков. Химикалките са няколко вида в различни цветове с надпис „Община Самоков”. Тетрадката календар е с впечатляваща оригинална визия в различни цветове. На заглавната страница е сложено логото на общината и снимки от града, включващи атрактивния обемен надпис SAMOKOV. Комбинацията на рекламните материали е ефектна и оставя впечатление за модерен град, предлагащ възможности за активен отдих.

Рeкламна агенция Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност при изготвянето на рекламни материали. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат интересни идеи за реклама и тяхното успешно реализиране. Експертите от агенцията ще Ви помогнат да изберете най-подходящите рекламни материали за Вашия бизнес, включително възможностите за брандиране върху тях.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Turizam

Рекламни материали за община Самоков