Апарат за плазмено рязане е новата придобивка на Райц-2 с цел подобряване качеството и по-бързата изработка на модели за шаблони, фигури от метал, части за метални конструкции, билборди и други елементи за външна реклама.

Апаратите за плазмено рязане са проектирани за рязане на метали като стомана, алуминии, мед и месинг, които трудно могат да бъдат срязани чрез други широко използвани методи за рязане. Самият процес включва подаване на газа с много висока скорост през дюза и насочването му към мястото на рязане. Част от газа, изтичащ през дюзата, се превръща в плазма, която е с много висока температура и може да разреже стопения метал. Плазмата реже метала с изключителна точност, като резултатът е чист и прецизен разрез. За точността на разреза влияние оказват и състоянието и дебелината на металния лист.

Плазменото рязане се използва за изготвяне на по-финни метални елементи, които намират различно приложение в изготвянето на метални конструкции, както и различни елементи за шаблони и фигури от метал. Рекламна агенция Райц-2 предлага различни услуги в областта на външната реклама, включително изготвяне на разнообразни и нестандартни проекти по желание на клиента.

Metal

Райц-2 с нова инвенторна плазма за рязане на метал