Брандиране на рекламни материали и аксесоари от Райц-2 за 3М

Рекламна агенция Райц-2 подготви дизайна и брандира рекламни химикалки, чанти и торбички за 3М. 3М е международна фирма, използваща иновативни решения и нови технологии в различни сфери на икономиката – здравеопазване, енергетика, автомобилна индустрия, безопасност, комуникации, транспорт и др. за подобряване качеството на живота. Фирмата се радва на световна репутация като етична и спазваща закона компания. 3М е с високи критерии за качество и изисквания за отговорност, не само към служителите си, но и към всички бизнес партньори. Този принцип е истински пример за съвместимостта между реалното развитие и коректните отношения.

Във връзка с представяне на фирмата на международна конференция, от рекламна агенция Райц-2 са подготвени рекламни химикалки, чанти и торбички. Чантите са представителни, в сив цвят, с два варианта на логото на компанията. Единият вариант е двуцветен ситопечат в червено и черно, а другият е пълноцветен флексопечат. Квадратното лого с бял фон и преливащи сиви цветове се съчетава ефектно с цвета на чантата. Самата чанта е практична и удобна за носене. Торбичките също са практични с възможността да се сгъват и прибират с цип до големината на портмоне. Те са бели, от нетъкат текстил, с двуцветен печат в червено и черно. На част от торбичките, освен логото, е включен надпис с мястото на предстоящата конференция. Общата визия на рекламните материали представя фирмата по запомнящ се начин и на необходимото ниво.

Рекламна агенция Райц-2 предлага богат избор на рекламни сувенири, бизнес подаръци и аксесоари. Експертите от агенцията ще Ви помогнат да изберете най-подходящите рекламни материали и сувенири за Вашия бизнес, включително възможностите за брандиране върху тях.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Chanti

Рекламни химикалки, чанти и торбички за 3М