Брандиране на офиси на компанията за бързи кредити CrediHelp от Рекламна агенция Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 брандира офис на компанията за бързи кредити CrediHelp. CrediHelp е небанкова финансова институция, предоставяща бързи парични заеми. Компанията има разрешително от БНБ като финансова институция и притежава сертификат SSL за гарантиране сигурността на информацията предоставяна онлайн. Предлаганите гъвкави и адаптивни опции за отпускане на бързи кредити представят Кредихелп като стабилен и предпочитан партньор с висока удовлетвореност на клиентите. Резултатът е разширяване на компанията и отваряне на нови офиси в различни градове на страната. За брандирането на офисите се отделя особено внимание в съответствие с основната рекламна визия на фирмата.

За офисите в София – ж.к. Люлин, Дианабад и Банишора, както и за офисите в градовете Радомир и Ботевград от Рекламна агенция Райц-2 са подготвени печат на фолио с висока резолюция, рязано PVC фолио пясъкоструй и облепване на дограма с PVC фолио. Основната част на стъклените витрини е брандирана с пясъкоструйно фолио на ленти, които са по-обемни в долната част и по-тънки в горната. Създава се ефект на постепенно матиране на стъклата, като по този начин се ограничава видимостта отвън, без да се затъмняват помещенията. За офисите в ж.к. Дианабад и Радомир са подготвени по 3 различни табели от коматекс 5 мм с директен печат върху тях. За офиса в ж.к. Люлин са подготвени 4 бр. конструкции с немски промазан винил, а за офиса в ж.к. Дианабад специална светеща реклама с диодни ленти, с размер 3/0,60 м.

Офисите на Кредихелп са брандирани в оранжево, бяло и зелено – основните цветове на компанията. Белите надписи върху оранжевия фон, представящи информация за предлаганите услуги, се открояват и привличат вниманието. Оранжевият цвят от рекламна визия прави фирмата забележима и разпознаваема. По този начин всеки клиент ползващ услугите на Кредихелп може лесно и бързо да се ориентира и намери необходимото обслужване.

Рекламна агенция Райц-2 разполага с модерно оборудване с което може да изпълни всеки един проект от дизайна до монтажа с различни видове PVC фолио. Райц-2 предлага брандиране на офиси, магазини, външни и вътрешни помещения. Агенцията предлага висококачествен широкоформатен печат върху различни видове винил за изготвяне на рекламни пана и рекламни конструкции. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат цялостен проект за визия на Вашия офис, магазин или работно помещение.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

KrediHelp

Брандиране на офиси на компанията за бързи кредити CrediHelp