Рекламни кутии, изготвени от Райц-2 за представяне на иновативните гипсови плоскости  Knauf Cleaneo Akustik

Рекламна агенция Райц-2 изготви за Knauf рекламни кутии, представящи иновативните гипсови плоскости – Knauf Cleaneo Akustik.  Компанията KNAUF предлага изключително богата гама от продукти в съвременното строителство – от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите. Фирмата работи с най-новите материали, системи и технологии в модерното строителство. Продукцията на Knauf е с качество на световно ниво, което предполага сериозен ангажимент, както към представянето на продуктите, така и към запознаването на клиентите с техните качества и предимства. Knauf Cleaneo Akustik са перфорирани плоскости, съдържащи в гипсовото си ядро специални каталитични вещества, чрез които преобразуват миризливи и вредни вещества в безвредни, като същевременно подобряват акустиката в помещенията. Подходящи са за офиси, училища, детски градини, здравни заведения, жилища и ресторанти.

Кутиите са с размер 15/7,5 см., изработени от картон 280 гр. Печата е офсетов, с високо качество, с UV мат покритие. Дизайнът е съобразен с рекламната визия на Кнауф, с акцент върху логото, чийто син цвят се откроява върху белия фон.

knauf

Размерите на кутията са прецизно съобразени с разположените в нея продукти, представящи как са изработени гипсовите плоскости – квадратно парче от перфорирана гипсова плоскост Knauf Cleaneo Akustik и пакетче зеолит.

zeolit

В комплекта е включена рекламна листовка с полезна информация за приложението на плоскостите. Идеята за рекламните кутии е изключително успешна защото дава реална представа за качествата на самия продукт и същевременно създава запомнящи се впечатления за фирмата като сериозен и надежден партньор с отношение към качеството.

Рекламна агенция Райц-2 е със сериозен опит в подготвянето на оригинални рекламни идеи и тяхното качествено и успешно реализиране. Експертите от агенцията работят с внимание към всеки детайл и към всяко изискване на клиента. Създаването на една успешна реклама е резултат от внимателно планиране в съответствие с поставените цели и възможните резултати. Екипът на агенцията е с дългогодишен опит в сферата на рекламата, което е сериозно предимство при разработването на иновативни рекламни идеи и продукти.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Kutii

Реклама за иновативните гипсови плоскости Knauf Cleaneo Akustik