Представяме Ви един изпълнен проект на рекламна агенция РАЙЦ  – брандиране на автомобили на фирма Дилмано Дилберо. http://dilmanodilbero.com/

Фирмата е от 1996 г. на пазара и се e наложила със своите висококачествени плодови и зеленчукови консерви. Освен в България, техните продукти са намерили пазар във всички части на света като Германия, Канада, САЩ, Австралия, Русия и Израел.

Всички сте чували известната българска народна песен „Дилмано, Дилберо кажи ми как се сади пиперо“ и виждайки спряла кола на светофара с това име, може би ще полюбопитствате да разберете повече за тях. Ето така работи въшната реклама, и в частност брандирането на фирмените автомобили. Освен, че разкрасява колата и я прави част от едно бизнес семейство, транспортната реклама играе роля и на своебразен промоутър застанал на всяко кръстовище и  улица,  който раздава визитки и флаери, запознавайки ненатрапчиво  хората с бизнеса, който рекламира. Вече дори не е само въпрос на престиж колата да е фирмено брандирана, а според нас е  почти задължително за всеки успешен бизнес.

 

Нашият опитен екип от професионалисти е готов да Ви съдейства с всякаква информация и подкрепа, за да вземете най-доброто решение как да бъде брандиран Вашият автомобил, така че продуктите или услугите ви да срещнат желаният ефект, в  рамките на адекватен бюджет.

Печатаме  на висококачествени автомобилни фолиа, устойчиви на атмосферни влияния и гарантираме дълготрайната визия на Вашата движеща се реклама!

Ценим времето на нашите забързани клиенти и за град София  можем да покрием целия процес по брандиране на автомобили, а именно:

  • Вземане на размери;
  • Разработка на рекламна визия, съобразена с превозното средство и бранда на фирмата
  • Монтаж на място, с цел улеснение на клиента

Рекламна агенция Райц разполага с модерно оборудване с което може да изпълни всеки един проект от дизайна до монтажа с различни видове PVC фолио. Агенцията предлага брандиране на автомобили, офиси, магазини, външни и вътрешни помещения. Райц-2 предлага пълно или частично брандиране на автомобили, стикери за стъкла, използване на пълноцветен печат с предпазен ламинат за дълготраен цвят. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат разработка на атрактивна рекламна визия, съобразена с превозното средство и бранда на фирмата.

Рекламна агенция Райц – изкуството да създаваш реклама.

Транспортната реклама – деликатна и въздействаща