В днешното забързано ежедневие, обмяната на информация като телефон, уеб сайт и адрес, се осъществява посредством едно малко, но много ефективно картонче – визитката. Все повече фирми си комуникират чрез размяна на визитки – следователно, формата и дизайнът на визитката оказват влияние върху първото впечатление както за собственика на фирмата, така и за самата фирма.

визитката-видове-и-тенденцииДоверете се на професионализма и дългогодишния опит на рекламна и PR агенция РАЙЦ-2 за изработването и отпечатването на визитки за своята фирма, организация или частен бизнес. Най-предпочитаната визитка е стандартната – пълноцветен печат на 300 грама картон с UV лак мат покритие за предпазване на печата и по-стилна визия. Отпечатва се хоризонтално и най-често съдържа информация за фирмата, конкретния човек и длъжността му, както и телефон/факс/имейл за контакт. Някои клиенти залагат на по-интересна визия и отпечатват своите визитки вертикално.

 

За клиентите с по-изискан вкус е подходяща и визитка, отпечатана върху елегантен луксозен картон, с топъл печат и/или преге. Релефната структура (прегето), съчетана с топъл печат (обикновено в цвят сребро), който придава специфична текстура и интересен завършек на напечатания текст.

визитката-вертикалнаА за най-креативните клиенти, рекламна агенция РАЙЦ-2 предлага и изрязване на визитиката в асиметрична форма или такава със заоблени ъгълчета.

Независимо от посоката, дизайнът е това, което прави всяка визитка уникална и запомняща се. Може да разчитате на творческия нюх на графичните дизайнери на РАЙЦ-2, за изработката на оригинална визия, съчетаваща изборажение (напр. на фирмата или най-продавания продукт) с текст (напр. лого, слоган или друга креативна фраза) или осъществяването на някоя ваша индивидуална идея.

 

Визитката – новата форма на комуникация