Външна реклама от винил, изготвена от рекламна агенция Райц-2 за автомивка „Антимос”

Рекламна агенция Райц-2 изготви от висококачествен промазан винил външна реклама за автомивка „Антимос”. Автомивка „Антимос” се намира на бул. „Асен Йорданов” и разполага с комплекс от магазин за авточасти и гуми, сервиз, бензиностанция, голям паркинг и кафе. В комплекса се предлага и годишен технически преглед.  Предоставяните услуги са детайлни и прецизни. Основна цел на екипа е качественото обслужване.

Във връзка с ново оборудване, от автомивката са поръчали в Райц-2, рекламни пана от ламиниран и промазан винил. Паното от промазан винил е с размер 6,87/3,18 м. в червен и бял цвят с черни и жълти надписи. Дизайнът е съобразен с мястото на автомивката – непосредствено до булевард с интензивно движение, като основен акцент е поставен на вида на предлаганите услуги. Червеният цвят привлича погледа, а изображението на автомобил допълва информацията. Промазаният винил е по-устойчив на ниски температури и неблагоприятни външни условия, което е от значение при използването му за автомивка.

Рекламна агенция Райц-2 предлага широкоформатен печат с високо качество върху различни материали. Професионалистите от агенцията могат да предложат различни идеи за вида на рекламата, в зависимост от поставените цели, както и проект на визия. Благодарение на модерното оборудване с което разполага, агенцията може да изпълни всеки проект от дизайна до монтажа.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Външна реклама от винил за автомивка „Антимос”