Реклама от Райц-2 за бутикови апартаменти Антим  

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати рекламни листовки с информация на български и на английски за бутикови апартаменти Антим. Апартаментна къща Антим предлага хотелски апартаменти за краткосрочно или дългосрочно наемане. Апартаментите са в централната част на София в непосредствена близост до основни туристически обекти, държавни институции и големи бизнес центрове.

Предлагането на апартаменти под наем в централната част на София е свързано с високи изисквания и качествена реклама. Листовките са дигитален пълноцветен печат с високо качество. Дизайнът включва снимки на предлаганите апартаменти и схема на разположението в тях. Представени са вариантите за избор, както и включените услуги. Листовките са изключително практични и удобни с включената кратка и нагледна информация. Освен предлаганите услуги и снимки на апартаментите, в долната част на листовките е поставена карта, която създава точна представа за местоположението им.

Рекламна агенция Райц-2 е с дългогодишен опит в рекламата на туристически услуги. Успешната реклама в туристическия бранш изисква прецизна работа и влагането на сериозни усилия и средства. Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност при изготвянето на рекламни материали. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат интересни идеи за реклама и тяхното успешно реализиране.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Antim

Ваканция в центъра на София в бутикови апартаменти Антим