Мартенските празници настъпват и рекламна агенция Райц-2 зарадва свойте клиенти с нови идеи и предложения.

Агенцията изработи и комплектова по индивидуален дизайн 1000 бр. мартеници за „Евроинс Осигуруванье“ Македония. Мартениците са класическите Пижо и Пенда, в унисон с българските традиции, прикрепени върху бели картончета с тъмносин надпис „Честита Баба Марта“, съобразен с цвета на логото на фирмата. Картончетата са дигитален печат с размер 7/11 см. Печатът върху индивидуални картончета позволява бързо, лесно и удобно да се подготвят множество еднотипни бройки. Всяка мартеница е снабдена с декоративна безопасна игличка и е опакована в целофаново пликче. Завършеният резултат е един чудесен подарък за 1-ви март, рекламиращ  „Евроинс Осигуруванье“.

Рекламна агенция Райц-2 предлага голямо разнообразие от рекламни сувенири – химикалки, запалки, балони, ключодържатели, чаши, тениски, шапки, значки и много други, които могат да бъдат чудесни подаръци. Подробна информация за предлаганите от агенцията сувенири и услуги може да бъде видяна на алтернативния сайт на Райц-2 – SUVENIRITE.

1-ви март е най-българският празник. През последните години българската мартеница придоби международна популярност. Все по-често институции и фирми използват 1-ви март за популяризиране на дейността си, използвайки мартеницата като подарък и реклама. Рекламна агенция Райц-2 може да предложи и изготви подарък, по индивидуален дизайн за мартенските празници, рекламиращ Вашия бизнес и оставящ незабравим спомен у Вашите клиенти и партньори. Споделете Вашите идеи и те може да станат реалност и успешен ход в света на рекламата.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Усещане за пролет – мартеници от рекламна агенция Райц-2 за „Евроинс Осигуруванье“ Македония