Нови уеб банери за сайта на застрахователното дружество „Евроинс“ изработени от рекламна агенция Райц-2

Уеб дизайнерите на Рекламна агенция Райц-2 изготвиха четири нови уеб банери за началната страница на сайта на „Евроинс“. Началната страница на „Евроинс“ е с атрактивен слайдер, където са включени и новите уеб банери. Кратката информация, съчетана с подходящо изображение, е с акцент върху вида на предлаганата услуга и с линк към основната информация. Дизайнът на банерите е в съответствие с основната тема на сайта. Надписите в синьо и червено привличат вниманието към видовете застраховки предлагани от дружеството, а възможността чрез линк за директен достъп до пълната информация улеснява клиентите в техния избор.

Банерите са графични изображения с рекламен характер и са широко използвани за реклама в интернет пространството. Те представят по атрактивен начин продукт или услуга, привличат вниманието на потребителите и целят по-бързо достигане на желаните резултати.

Днес интернет потребителите са свикнали със стандартните банери и в повечето случаи не им обръщат внимание. По тази причина, при изготвянето на рекламен банер, всяка агенция, предлагаща подобна услуга, трябва така да представи рекламното съобщение, че то да има ефект и успех. Рекламна агенция Райц-2 предлага пълен набор от услуги за реклама в интернет пространството и разполага с опитен екип за уеб дизайн и интернет рекламиране.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

уеб банери

Нови уеб банери за сайта на застрахователното дружество „Евроинс“