В продължение на започнатата рекламна кампания от миналата година за гиганта в автомобилната индустрия Mazda, рекламна агенция Райц-2 изработи за продажбено-сервизния център на Mazda, който се намира на бул. „Христофор Колумб“ № 43, външна реклама от винилова мрежа, разположена фронтално и по дължина на бул. „Брюксел“.

Виниловата мрежа се използва за големи пана, които да се монтират на ветровити места, за да може през нея да минава въздух и светлина. Рекламата е закачена на сградата на Еврохолд и е с размери 26/2,70 м. от предната страна и 6,50/2,70 отстрани. Мрежата е с двоен шев плюс капси през 15 см. Това позволява качество и дълготрайност на продукта.  Конструкцията е изработена от Райц-2 и мрежаата е закачена за конструкцията с над 200 линейни метра въже благодарение на професионализма на монтажниците от фирмата. Повече информация за нашите услуги свързани с изработката и монтажа на нестандартни рекламни съоръжения, наем на билборди и широкоформатен печат може да се види на алтернативния сайт на агенцията – http://vanshnareklama.com/.

Позиционирането на рекламата е от съществено значение, като в случая е използвано местоположението на сградата на Еврохолд, която се вижда от бул. „Брюксел“. Ефектът от рекламата е благодарение на човекорекламен поток от около 20 000 човека на ден, които пътуват от и до летището и производствения център около летището.

Графичните дизайнери на Райц-2 се съобразиха с основната визия на марката и последните тенденции. Посланието ReDiscoverDriving (прев. Преоткриване на шофирането) е в съответствие, както с новата технология  G-Vectoring Control (Динамичен Активен Контрол на движението), така и с тенденцията в социалните мрежи DrivingMatters (прев. Карането има значение). Тъмният фон на виниловата мрежа е съобразен с основния цвят от рекламите на Mazda, а елегантният и изчистен дизайн допълва цялостната визия на продажбено-сервизния център.  Рекламата на G-Vectoring Control създава усещането за свръхмодерни технологии използвани в автомобилната индустрия, предоставящи на клиентите качество и сигурност. Системата работи на принципа открит от Айнщайн (във всяка една област на пространството гравитацията и ускорението са взаимозаменяеми), измерва гравитационните сили и чрез създаване на ускорение с противоположна сила и посока ги преодолява.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

Технологии от бъдещето за Mazda