Свежест и красота във визитките изготвени от Райц-2 за „Globe Travel”  

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати визитки за „Globe Travel”. „Globe Travel” е лицензиран туроператор, който се специализира в индивидуални и организирани почивки до различни дестинации. Традиционни са чартърните и автобусните програми до Турция и Гърция, самолетни програми до Италия, Испания, Кипър, Малта, Португалия, Дубай и др. Освен почивки и екскурзии фирмата предлага разнообразни занимания като конна езда, посещения на карнавали, програми за практикуване на йога и медитация, балнеолечение и хотелски резервации по целия свят.

Визитките на „Globe Travel” привличат вниманието с атрактивно лого и свежи цветове, създаващи усещане за лято и почивка. Предлагането на туристически услуги е силно конкурентен бизнес и създаването на запомняща се визия е от изключително значение. Внимателно подбрано лого с изчистена визия и свежи цветове, говори достатъчно красноречиво за предлаганите услуги. Акцентът във визитките е върху него и необходимите данни за контакт – всичко необходимо за създаването на успешно и ползотворно партньорство.

Рекламна агенция Райц-2 предлага онлайн поръчки на визитки, чрез специално разработен за целта сайт БГ ВИЗИТКА. На него може да изберете подходяща форма и да поръчате Вашите визитки. Агенцията предлага експересен дигитален печат с високо качество. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат индивидуален дизайн и подходящ материал за създаването на впечатляващи визитки.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

 

Travel

Свежест и красота във визитките за „Globe Travel”