Светеща реклама на City Color Cosmetics върху колите на Евролийз такси

Рекламна агенция Райц-2 изработи и постави светещи реклами от PVC фолио върху 10 таксита на фирмата Евролийз такси. Рекламата е на козметичната компания City Color Cosmetics и нейните продукти и услуги. Оригиналната форма дава възможност за добра видимост, както от двете страни на таксито, така и отзад. Размерите и формата са използвани оптимално за разположението на рекламираните продукти и услуги, а надписите с адресите и данните за контакт се забелязват отдалеч. Ярките цветове и изображенията на рекламираните продукти привличат погледа и предизвикват интерес.

Online магазинът citycolor.bg предлага богат асортимент от козметични продукти, вдъхновени от забързания и енергичен градски живот на съвременната жена. Рекламирането на подобни продукти именно върху такси е оптималното решение те да бъдат забелязани от подходящите клиенти и е в съчетание точно със стила на съвременната жена. Използването на такситата за реклама е лесен начин рекламираните продукти и услуги да достигат до клиентите по време на тяхното ежедневие, дори между деловите ангажименти. Човек може да намери повече информация дори по време на пътуването в таксито, използвайки мобилния си телефон, както и да хареса, поръча и плати избрания продукт или услуга.

Рекламна агенция Райц-2 разполага с модерно оборудване с което може да изпълни всеки един проект от дизайна до монтажа с различни видове  PVC фолио. Райц-2 предлага пълно или частично брандиране на автомобили, стикери за задните стъкла, използване на пълноцветен печат, с възможност за материал с предпазен ламинат за дълготраен цвят.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

 

Taksi

Светеща реклама на City Color Cosmetics върху колите на Евролийз такси