Едно от най-ценните качества в забързаното ни ежедневие е способността да организираме и разпределяме времето си по най-ефективния начин.. и най-подходящото средство с което ще постигнем тази си цел е удобният и добре систематизиран тефтер!

От рекламна агенция РАЙЦ-2 осъществихме цялостна изработка на тефтера на MAZDA.

Тефтерът е във формат А4, което  го прави много удобен и компактен, като същевременно позволява вписването на повече важна информация. Благодарение на твърдите корици на тефтера, се избягва вероятността от огъване или измачкване на цялото тяло на тефтера и така се запазват и самите страници. Кориците са отпечатани цветно с каширана върху 2мм мукава, а за предпазване на печата е поставен и мат ламинат.

mazda6-тефтер

Основният акцент на тефтера е моделът MAZDA RX VISION и популярният хаштаг под наслов : “ReDiscovereDriving” (прев. Преоткрий карането). Тефтерът е в традиционните за марката цветове – черно и червено – символизиращи силния дух и амбициозността.

Тялото на тефтера е с обем 100 листа, като на всеки 15/16 листа са поставени цветни разделители, отпечатани на 200 гр. мат. Дизайнът на всеки цветен разделител е оригинален и уникален, наподобяващ пъзел.

 

mazda4-тефтер

 

Гърбът на предната корица изобразява споменатия модел (RX VISION), като кадрите от автомобила са подредени в типичната структура на пъзел. Играта на светлосенски подчертава изискания автомобил, като същевременно допринася и за цялостното излъчване на самия тефтер.

Страниците на тефтера са с широки редове, върху които според конкретния час се вписва важна среща /събитие. В допълнение, под графика са разположени полета за телефон, поща и други бележки. На всяка страница е добавено и поле за вписване на датата, както и логото на MAZDA.

 

Цветните раздели са общо 6 на брой. Първият цветен разделител на тефтера е в по-светлата гама, като представя друг модел на марката от предната си страна и кадри от интериора и екстериора на автомобила от задната си страна. Насловът също е различен – The best just got better (прев. Най-доброто току що стана още по-добро). Всеки следващ разделител също олицетворява различен модел автомобил, но слогънът е един и същи – Driving Matters (прев. Шофирането има значение). Страниците и кориците са скрепени с помощта на черна метална спирала.

mazda3-тефтер     mazda2-тефтер   mazda1-тефтер

Не на последно място, от голямо значение е и фактът, че тялото на тефтера е изработено от 100 % рециклирана хартия Cyclus. Благодарение на подобен тип инициативи, дори един толкова стилен и изискан тефтер, може да изиграе ключова роля в опазването на околната среда и по-специално като подкрепа на зеления и устойчив растеж.

Тефтерът на MAZDA, изработен и отпечатан от рекламна агенция РАЙЦ-2, е изключително удобен, стилен и необходим за забързаното ежедневие, изпълнено с ангажименти и отговорности, които благодарение на тефтера остават винаги спазени и изпълнени !

Разгледайте и другите възможности за изработка и печат на рекламни материали, които може да откриете в рубриката ни Услуги на официалния ни уеб сайт.

Стил и удобство в едно – тефтер MAZDA