Рекламна агенция Райц-2 участва в кампанията на KNAUF за по-красиви Великденски празници, чрез брандиране във великденски стил на техни продукти под мотото – Великден е състояние на духа.

Компанията KNAUF предлага изключително богата гама от продукти в съвременното строителство – от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите. Фирмата е най-голямият данъкоплатец във Видинска обаст, където е построила завод за гипсокартон. Продукцията е с качество на световно ниво и се изнася в повече от 40 страни.

В брандирането са използвани различни нюанси на синьо, жълто и зелено, като преобладаващ е светло синият цвят от логото на KNAUF. Изработени са стикери, които да бъдат залепени на палетите от специален  гипсокартон на KNAUF. Те са отпечатени на специална самозалепваща хартия  FASSON. Стикерите са с рязан гръб и със специално предпазващо UV покритие. Поръчката към РАЙЦ-2  започна с бриф. Рекламните дизайнери изработиха серия от предложения за компанията KNAUF, които бяха обсъдени от ръководството.

Капманията на  KNAUF за Великденските празници буди празнично настронение и навежда на мисълта за едно празнично обновяване на дома и офиса.

РАЙЦ-2  изкуството да създаваш реклама.

knauf

За по-красиви Великденски празници с KNAUF