Ако в реалния живот, всички се борят да са сред първите редици на концертите и театрите, то във виртуалния живот, борбата е за първите места в търсачката на Google.

За да се постигне тази „победа“, на помощ идва добрият (не до там) стар приятел – SEO (Search Engine Optimization). Тази оптимизация се състои в това, че търсачки подобни на Google (например Bing и Yahoo) подреждат уеб страници, видео и друга информация, според степента има на релевантност спрямо зададеното търсене.

SEO оптимизация грамада

От рекламна агенция РАЙЦ-2 знаем колко важна и необходима е тази SEO оптимизация и поради тази причина сме се заели с отговорната задача да поддържаме и оптимизираме едни от най-интересните и търсени уеб сайтове в Интернет пространството.
Първият такъв уеб сайт е изключително популярен, особено в юридическите среди – Gramada.org. Рекламна агенция РАЙЦ-2 отговаря не само за качването на статии, писани от адвокати и съдии, но и за оптимизацията на тези статии, за да могат те да бъдат още по-лесно намирани от всеки, интересуващ се от дадената тема. Оптимизацията се изразява в специален подбор на ключови думи/фрази, така че те да бъдат често срещани и употребени както в текста, така и в заглавията и дори при изображенията.

 

 

SEO оптимизация citycolorВторият проект по който работи РАЙЦ-2 е стартиращият уеб сайт citycolor.bg – онлайн магазин за козметични продукти. Рекламната агенция се грижи както за Web Design-а, така и за SEO оптимизацията. В допълнение към това, освен поддържането на уеб сайтът, редовно се пишат (и качват) статии с уникално съдържание, свързани с последни тенденции или съвети за света на грима. Освен това, се следи и продуктовата гама и наличността й.

Рекламна агенция РАЙЦ-2 подхожда сериозно към оптимизацията на всеки един сайт, независимо дали тематиката му е свързана с козметика или закони. Можете да разчитате на професионализма и дългогодишния опит на РАЙЦ-2, когато търсите най-добрият начин да се вредите в първите редици в глобалната мрежа. Също така, имате възможността да се възползвате и от другите услуги на агенцията, за да популяризирате дейността си посредством реклами в социалните мрежи, а защо не и в медиите!

 

SEO оптимизация от РАЙЦ-2