РАЙЦ-2  е една от първите рекламни агенции, създадени в България след ноември 1991 г. Създадена е като семейна агенция от специалисти по реклама, маркетинг и PR комуникации.
Клиентите на Райц-2 са от различни браншове, което допринася за навлизането в обширна и разнообразна тематика, разработването на която изисква упоритост и последователност. Благодарение на тях агенцията се развива и постига висока успеваемост.
РАЙЦ-2 е рекламна агенция e с 25 години опит. Един не малък период, за който агенцията израства и заема своето достойно място в рекламния бизнес. Силата на агенцията е нейният персонал, богатата материална база и желанието за работа.  С работата си екипът реализира не само идеите на рекламодателя, но разработва и нови, атрактивни линии при представяне на продуктите.
Всеки клиент иска неговата кампания да се отличава и да привлича, ето защо нашата работа е да изградим имидж и дизайн, и да направим цялостна кампания с доказан резултат..
РАЙЦ-2 работи като рекламна агенция и медия шоп за преса, външна реклама, телевизия и радио, като предлага преференциални условия за реклама:
– за всички централни вестници,
– за специализиранита преса –
– за официалните регионални вестници за всички градове на България, кабелни телевизии и радиа.
– интернет рекламата за всички основни  новинарски сайтове и търсачки
Външната реклама е областта, в която РАЙЦ-2  през последните 10 години постигна значителни успехи. Агенцията отговаря на търсенето на клиентите със собствена мрежа от билбордове, както и менажира други такива – тип пиза от 12 кв.м. и мегабордове от 32 кв. м. Билбордовете се намират на атрактивни позиции в София и страната. За да обхване целия процес от дизайна на визията до стартирането на кампанията върху билбордовете, РАЙЦ-2 предлага специализирана консултация, криейтив, предпечат и широкоформатен печат на рекламния носител. Целият процес се финализира с монтажа на паната, който се поема от специално сформирани мобилни групи, с които се извършват услуги и на колеги.
Рекламна агенция РАЙЦ-2 развива успешна дейност в областта на офсета и дигиталния печат. Предлага се пълноцветен офсетов печат с формати 52/72, 50/35, щанцоване и изработка на щанци, номерация, акциденции, застрахователни полици, книги, брошури, дипляни, менюта, и т.н., а за малки тиражи – дигитален печат с качество, неразличимо от това на офсета.

Райц-2 разполага с изключителни специалисти в областта на криейтива, дизайна и предпечата.

РАЙЦ-2 предлага услугата Онлайн – маркетинг и СЕО оптимизация.
РАЙЦ-2 винаги е на страната на клиента и се стреми да му предоставя най-доброто обслужване, като подбере най-подходящите канали за всеки специфичен продукт.

Адрес и контакти:
РАЙЦ-2  ООД
www.raitz-2.com
www.vanshnareklama.com
www.suvenirite.net
www.mediashop.bg
Офис – 1  София, ул. Н. Гогол №5, тел. 02/843 52 17, мобилен телефон: 0888 66 39 17
Офис – 2  София, бул. Ст. Стамболов №8, тел. 02/980 35 97, мобилен телефон: 0899 99 57 81

Удоволствието, да бъде клиентът доволен от свършената работа.

Изтегли презентация

RAITZ_Logo_BG