Интернет сайт за „Боуен център холистик“ изработен от рекламна агенция Райц-2

Рекламна агенция Райц-2 изработи многофункционален, динамичен интернет сайт за „Боуен център холистик“ – център прилагащ Боуен-терапия за лечение на различни видове заболявания. Сайтът е с изчистен и елегантен дизайн, разработен от Уеб дизайнерите на Райц-2, представящ информацията за центъра и предлаганите услуги в нагледен и достъпен вариант. Сайтът е изработен на WordPress CMS плотформа, която позволява лесно и достъпно управление на неговото съдържание от администраторски панел. CMS (Content Managment System – Система за Управление на Съдържанието) е система, която предлага добри алтернативни решения при конструирането на корпоративни уеб сайтове и портали, каталози за онлайн търговия, сайтове за малък бизнес, училищни, лични, фамилни сайтове, списания, вестници и др.

Навигацията в сайта на „Боуен център холистик“ е практична и позволява на клиентите лесно да се ориентират в предлаганите услуги и техните цени. В данните за контакт, освен адресите, са поставени линкове с карта, като по този начин намирането на центъра е улеснено максимално. Добавена е информация за използване на градския транспорт.

Освен удобство и функционалност, сайтът на „Боуен център холистик“ е представителен и рекламира по оригинален начин предлаганите услуги. Цветовете в бледо зелено и бяло, съчетани с подходящи изображения, представят основната цел на Боуен-терапията – цялостно лечение на човешкия организъм, като съвкупност от физическо и духовно здраве.

Рекламна агенция Райц-2 предлага цялостно решение за рекламиране в интернет пространството – дизайнерски услуги с интернет приложение, уеб дизайн, SEO, изработка на интернет сайтове и обучение за работа с тях.

Рекламна агенция Райц-2 – изкуството да създаваш реклама.

сайт

Интернет сайт за „Боуен център холистик“